Straumann

timthumb

STRAUMANN IMPLANTATI

Straumann  je najprodavaniji implantat u SAD-u te  spada u skupinu najboljih implantata na svjetskom tržištu. Prvi Straumann implantat proizveden je 1974. godine i uspješno klinički testiran na Sveučilištu u Bernu. U trenutku kada se 2004. godine počinju pojavljivati jeftini implantološki sustavi, Straumann već ima 20ogodišnje iskustvo dokumentirano u kliničkim studijama, prezentirano na međunarodnim znanstvenim skupovima i objavljeno u svjetskim recenziranim časopisima.

U nemogućnosti da već provjerenim sustavima konkuriraju tehnološkom inovativnošću, novi proizvođači pokušavaju osvojiti tržište agresivnim marketingom i isključivo niskom cijenom. Ti  su sustavi  temeljeni na često nedostatnim ili kratkoročnim istraživanjima koja davanje  dugoročnih garancija pacijentima čine nemogućim, ili u najmanju ruku upitnim, 

Prije uvođenja novog proizvoda na tržište Straumann provodi temeljita klinička i predklinička istraživanja, što daje puni smisao garanciji od 10 godina koju odobrava na sve svoje proizvode. Svaki Straumannov proizvod izrađen je po najvišim svjetskim standardima, koji jamče dugovječnost i pouzdanost.