Dentalni centar

2_1

O NAMA

Dentalni centar  Švajhler  visoko je specijalizirani pružatelj dentalnih usluga s cjelovitim pristupom svim područjima stomatološke djelatnosti. Znanje kombinirano s iskustvom,  vještinom i novim tehnologijama  dentalne medicine te korištenje najkvalitetnijih materijala,  omogućuju nam vrhunsku skrb i njegu Vaših zuba . 

Tradicija seže  od 1994. godine kada je prvotna ordinacija djelovala  na adresi  Tratinska 36  u Zagrebu. Godine 1997. ordinacija seli  u Ilicu 248   te na toj adresi djeluje i danas. U obiteljskoj i toploj atmosferi nastojimo kvalitetnim radom  i korektnim odnosom pružiti našim pacijentima kompletnu dentalnu uslugu, koja uključuje estetske i restorativne, protetske, oralnokirurške, implantološke, parodontološke i ortodontske zahvate.

STRATEGIJA

Očekujte  obiteljsko ozračje te ne isključivo radikalan pristup problemu, nego pristup koji je usmjeren na maksimalno čuvanje postojećih zubi i okolnih tvrdih i mekih tkiva. Visokospecijalizirani tim posvetiti će se samo Vama i liječiti Vas s osmijehom. Cilj nam je pružiti Vam najbolju dentalnu uslugu u svim granama stomatologije pri čemu je kvaliteta na prvom mjestu.

KVALITETA 

Ordinacija pruža vrhunsku dentalnu uslugu temeljenu na znanju, iskustvu, kvaliteti i dobroj volji,  koristeći se najkvalitetnijim dentalnim materijalima i opremom.   Sa 20 godina iskustva dentalni centar Švajhler danas uživa ugled  jedne od najkvalitetnijih dentalnih praksi  u Republici Hrvatskoj. 

LOKACIJA

Dentalni centar  nalazi  se u ‘srcu Zagreba’, glavnog i najvećeg grada Republike Hrvatske.  U neposrednoj je blizini tramvajskih i autobusnih linija, a svim pacijentima  koji dolaze automobilom osiguravamo besplatan parking (parkiralište Hrvatskog katoličkog sveučilišta – ulaz iz Domobranske ulice).